Flexibele oplossingen,
Voor een gezond en veilig binnenklimaat

Lees verder

Nieuwsbrief

Qlimato en Panflex samen verder

Vrijdag 10 januari 2020

Vanaf 10 januari hebben Panflex B.V.,  Klemko Techniek B.V., Maskate B.V. en Qlimato B.V. een gedeelde eigenaar en zijn dus volledige zusterbedrijven.

Innovatie en reputatie

In de energietransitie is al jaren een trend gaande waarin duurzamer wordt gebouwd en beter wordt geïsoleerd. Deze verbeterde isolatie betekent een groeiende behoefte aan goede ventilatie. Deze veranderingen vragen ook om verregaande innovatie. Daarom is Qlimato in 2019 begonnen met het ontwikkelen van nieuwe slimme oplossingen op het gebied van ventilatieslangen en dempers.Panflex is al decennia lang een bekende fabrikant van ventilatie-, rookgas- en industriële slangen met een reputatie van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Gedurende het afgelopen jaar zijn de twee bedrijven met elkaar in gesprek geraakt en is er besloten om de krachten te bundelen.

Samen verder op de VSK

Panflex en Qlimato slaan de handen ineen om een totaalpakket aan innovatieve producten te ontwikkelen voor professionals. Daarom gaan zij in gesprek met deze professionals op de VSK om hun behoeften te inventariseren en samen te zorgen voor een oplossing. Daarnaast tonen zij verschillende nieuwe producten op hun stand G.029 in Hal 11.

Als u vragen heeft over de inhoud van deze tekst of de nieuwe samenwerkingsverbanden, dan kunt u deze stellen via:

Qlimato

info@qlimato.nl of 088 – 00 233 22

Panflex

info@panflex.nl of 0318 - 623 000


Meer inspiratie