Technische productontwikkelaar

Panflex biedt een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Met slimme en innovatieve materialen zorgt Panflex voor een gezonde en frisse leefomgeving met installatiegemak als uitgangspunt.
Panflex hecht grote waarde aan het afleveren van betrouwbare kwaliteitsproducten. 

Vanaf 1 januari 2020 maakt Panflex B.V. onderdeel uit van een groep bedrijven waartoe ook Klemko Techniek B.V. en Maskate B.V. behoren en dit zijn twee gevestigde namen in de elektrotechniek. Vanuit de filosofie dat betere isolatie vraagt om betere ventilatie en veilige rookgasafvoersystemen leveren wij via de groothandel aan de bouw en installateurs in Nederland.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een zelfstandige technische productontwikkelaar op het gebied van ventilatie-, lucht- en rookgasafvoertechniek! 

Werkuren zijn bespreekbaar (minimaal 20 uur & max 40 uur per week)

In deze nieuwe rol ga je onze “productontwikkelaar & expert” worden van ons totale assortiment.

Wat ga je doen?

Takenpakket & verantwoordelijkheden:

Functie eisen & competenties:

Wat bieden wij jou?

Enthousiast geworden ?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan ontvangen wij graag je CV met een korte motivatie. Je mag deze per mail sturen naar sollicitatie@panflex.nl
Voor vragen kun je contact opnemen met Jetske Dedden van de afdeling Personeelszaken via het telefoonnummer: 06-82538635

Wij staan ook open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om je wensen en ideeën te bespreken!