Over Panflex

Bij Panflex, fabrikant van ventilatiematerialen, staat een gezond en veilig binnenklimaat voorop. Een gezond en veilig binnenklimaat was nog nooit zo belangrijk als nu. Gelukkig hebben wij de afgelopen jaren hard gewerkt aan innovaties en nieuwe assortimenten zodat u de wereld kunt voorzien van frisse en veilige lucht met ons als altijd aanwezige partner op de achtergrond.

Dit betekent dat wij kwaliteit leveren op alle vlakken in de installatiebranche. Kwaliteit is niet alleen een goed product afleveren. Alle onderdelen die bij het hele proces horen zijn allemaal even belangrijk. Het volledige productieproces vindt plaats in onze eigen Nederlandse fabriek. De fabriek bevindt zich samen met hoofdkantoor en centraal magazijn in Ede. Hier combineren wij onze kennis en vakmanschap om continu te innoveren. Met het gebruik van deze innovatieve ventilatiematerialen zorgt Panflex o.a. voor comfortabele huizen, leefbare kantoren en bacterievrije zorginstellingen en scholen.

Onderdeel van Klemko Elektrotechniek

Vanaf 1 januari 2020 maakt Panflex B.V. onderdeel uit van een groep bedrijven waartoe ook Klemko Techniek B.V. en Maskate B.V. behoren en dit zijn twee gevestigde namen in de elektrotechniek. Vanuit de filosofie dat betere isolatie vraagt om betere ventilatie leveren wij via de groothandel aan de bouw en installateurs in Nederland. In combinatie met de andere bedrijven uit de groep leveren wij een breed scala aan oplossingen van hoge kwaliteit die installateurs helpt om slimmer en efficiënter te werken.

Met installateurs, door installateurs, voor installateurs.