Panflex.nl | Ventilatie en geluiddempers voor een gezond en veilig binnenklimaat


Productcategorieën

Panflex biedt een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen. Met slimme en innovatieve materialen zorgt Panflex voor een gezonde en frisse leefomgeving met installatiegemak als uitgangspunt.

Geluiddempers
Ventilatieslangen
HTR luchttransportslangen
Ventilatie montage materialen
Rookgasafvoer
Rookgasafvoer montage materialen

Het WTW-Pakket

Compleet pakket
voor de installatie
van een WTW-Unit


Het Panflex WTW-pakket is speciaal samengesteld voor de installateur om snel en eenvoudig aan de slag te gaan. Met één van de de WTW-pakketten weet u zeker dat u altijd de juiste aansluitmaterialen bij de hand heeft om de klus snel en efficiënt te klaren en bent u verzekerd van een kwalitatief goede WTW-installatie.

Meer info

Vind een
Panflex dealer

Postcode of Plaats
Afstand

Samenwerkingen

Ook interessant

Nu in het assortiment

Acculasmachine


Met de acculasmachine kunt u snel een eenvoudig laspinnen bevestigen op luchtkanalen. 

Deze machine maakt het mogelijk klemmen te lassen zonder plekken van overhitting aan de andere kant van metalen plaat.

Maak kennis met het snoerloze lasapparaat, gecombineerd met lange kabels en een licht gewicht (5,4kg), maakt het tot het juiste gereedschap voor op de werkplaats.

Bekijk product

Safefit Startpakket


Panflex biedt een concentrisch SafeFit startpakket aan met producten die nodig zijn om een concentrische cv-ketelaansluiting te maken.

Met dit pakket beschikt u direct over een: concentrische ketelbuis, concentrisch dakdoorvoer, bevestigingsbeugel en een loodslabpan.

Het gebruik van concentrische rookgasafvoer kan het risico op een koolmonoxidevergiftiging verkleinen en concentrische systemen bieden een extra veiligheid bij eventuele lekkages.

Bekijk product

Nylon slangklem


Met deze sterke nylon slangklem bevestigt u eenvoudig een ventilatieslang op een ronde aansluiting. Op deze manier krijgt uw installatie een luchtdichte verbinding.

De nylon slangklem is gemaakt van UV-gestabiliseerd polyamide en is o.a. bestand tegen oplosmiddelen, oliën, vetten, aardolieproducten, alcoholen.

Met de Panflex spankniptang wordt het spannen en afknippen van de nylon slangklem vergemakkelijkt.


Bekijk product

Heel veel Panflex

FLEXIBELE OPLOSSINGEN VOOR EEN GEZOND EN VEILIG BINNENKLIMAAT