Agenda

Duurzaam Verwarmd 2023Expo Greater Amsterdam | Standnummer: F3

Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie. Duurzaam Verwarmd draait om de nieuwste innovaties, praktische seminars en netwerkgesprekken met iedereen die er toe doet.

Aanmelden

Wasco Kartchallenge 2023- 8Kartbaan Oldenzaal

Wil jij je race-skills testen en kans maken op een unieke ervaring? Doe dan mee aan de Kartchallenge van Wasco! Schrijf je nu in bij de vestiging in Almelo, Deventer of Enschede voor de actieperiode van 1 maart t/m 30 april 2023.

Om mee te kunnen doen, moet jouw bedrijf aan enkele voorwaarden voldoen. Zo moet de minimale aanschaf per gekozen leverancier volledig gerealiseerd zijn en kan er per bedrijf gespaard worden voor maximaal één startbewijs. Met één startbewijs mag een team van drie personen deelnemen aan de Kartchallenge.

Mocht jouw bedrijf minder dan drie personen in dienst hebben, dan is er de mogelijkheid om meerdere bedrijven bij elkaar te voegen om een voltallig team te vormen. Mis deze kans niet en schrijf je snel in voor de Kartchallenge van Wasco!

Henk & Fred Event 2023- 21Expo Houten | Standnummer: 153

Op het Henk & Fred Event wordt de installatiewereld verrijkt door de krachtige samenwerking tussen Panflex en de Klemko groep. Dit is het meest toonaangevende event voor installatieprofessionals en biedt een unieke kans om de installatiewereld tot leven te brengen. Wij nodigen u uit om de installateur sneller, slimmer en efficiënter te zien werken dankzij onze slimme en efficiënte oplossingen in ledverlichting, sensoren, ventilatie, installatie- en aansluittechniek. Laat u door ons en de Klemko groep informeren en verrassen op een laagdrempelige manier en wordt onderdeel van het meest spraakmakende event voor de installatieprofessional.