De beste geluiddempers

Ventilatiesystemen zijn in het hedendaagse leven onmisbaar geworden. Deze systemen zorgen voor een gezond binnenklimaat in huis en voorkomen een negatieve invloed op onze gezondheid. Het zal u vast niet onbekend zijn dat sommige ventilatiesystemen veel lawaai met zich meebrengen. Gelukkig heeft Panflex hier de juiste oplossing voor!

Geluidsoverlast is verleden tijd

Het geluidsoverlast dat ventilatiesystemen met zich meebrengen, kan een negatieve invloed op het stressniveau hebben en vermindert het comfort. Iets wat niemand waardeert, laat staan blij van wordt. Zeker in de wereld van het vele thuiswerken zijn ventilatiesystemen niet meer weg te denken. Maar ook op kantoor wilt u de best mogelijke kwaliteit van de ventilatiesystemen ervaren. Het geluidsoverlast kan daarom enorm frustrerend zijn. Panflex verkoopt de beste geluiddempers, zodat u zo min mogelijk hinder ervaart. In welke ruimte dan ook. Comfort staat immers voorop!

De geluiddempers van Panflex zorgen voor comfort

Veel ventilatiesystemen bestaan uit ronde buizen of starre, rechthoekige kanalen. Deze vormen geven geen demping van het ventilatiegeluid en zorgen voor veel ongemak. Door gebruik te maken van flexibele geluiddempers wordt het motorgeluid van de ventilatoren gedempt en is geluidsoverlast verleden tijd. De geluiddempers zijn flexibel en daarom uitermate geschikt voor kleine ruimtes en eenvoudiger aan te sluiten dan starre bochten.

Unieke oplossing

De geluiddempers bij Panflex zijn uniek en bieden een oplossing tegen het geluidsoverlast van ventilatiesystemen. Omdat de diameter van de geluiddempers in ons assortiment zo’n 6 mm groter zijn dan de nominale diameters van geluiddempers, passen de dempers perfect om de aansluitmonden van de ventilatiesystemen heen. Zo bieden de dempers de perfecte oplossing voor systemen met starre buizen en bochten.

De hoogste kwaliteit

Door het toepassen van nieuwe materialen en het verbeteren van de constructie, zijn de geluiddempers van Panflex tot een hoger niveau getild. Hierdoor zijn de resultaten van de geluiddempers beter dan ooit. Peutz in Mook heeft al onze geluiddempers uitgebreid getest in hun welbekende geluidslaboratorium. Zo weten we zeker dat we de juiste geluiddempers aan onze klanten kunnen adviseren, en alleen de hoogste kwaliteit aanbieden.

Van kantoor tot ziekenhuis...

… onze geluiddempers zijn geschikt voor elk ventilatiesysteem. Gaat het om een ventilatiesysteem in het ziekenhuis? Hiervoor heeft Panflex een speciale geluiddemper zodat er geen ecosewol deeltjes in de lucht vrijkomen. Ongestoord vergaderingen in een kantoor kunnen houden zonder last te hebben van het geluid van een ventilatiesysteem? Ook hier heeft Panflex de juiste geluiddempers voor. De geluiddempers verbeteren de algemene akoestiek van elke ruimte aanzienlijk. Ons assortiment bevat diverse flexibele geluiddempers, zodat in elke ruimte het ventilatorgeluid gedempt wordt. De geluiddempers van Panflex dempen onder andere het ventilatorgeluid van:

Jarenlange ervaring zorgt voor topkwaliteit

Panflex produceert al jaren verschillende geluiddempers en flexibele ventilatieslangen. Door deze jarenlange ervaring bent u er zeker van dat de geluiddempers goed worden toegepast in de luchttransportsystemen. De toelaatbare geluidsniveaus worden niet overschreden doordat het geluid van de ventilatoren wordt geabsorbeerd en teruggebracht. De geluiddempers worden gemonteerd aan de geluidsbron, maar ook als einddemper aan ronde ventilatiebuizen die als aftakking zijn gemonteerd. Tevens zijn onze geluiddempers toepasbaar voor systemen met rechthoekige kanalen.