Medewerker logistiek/productie

Panflex B.V. is fabrikant van ventilatie-, rookgas- & industriële slangen en hecht grote waarde aan het ontwikkelen en afleveren van betrouwbare kwaliteitsproducten.

Vanaf 1 januari 2020 maakt Panflex B.V. onderdeel uit van een groep bedrijven waartoe ook Klemko Techniek B.V. en Maskate B.V. behoren en dit zijn twee gevestigde namen in de elektrotechniek. Vanuit de filosofie dat betere isolatie vraagt om betere ventilatie leveren wij via de groothandel aan de bouw en installateurs in Nederland.

Panflex B.V. is per direct op zoek naar een proactieve en zelfstandige, medewerker logistiek/productie.

De medewerker logistiek/productie is verantwoordelijk voor een net en ordelijk magazijn en ondersteunt het gehele productieproces.

Werkzaamheden ten behoeve van het logistieke proces:

Werkzaamheden ten behoeve van het productieproces:

Vereiste kennis & competenties:

Wat bieden wij jou?

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan ontvangen wij heel graag jouw sollicitatie voorzien van CV en korte motivatie. Je mag deze per mail sturen naar sollicitatie@panflex.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met Bert Willigenburg via telefoonnummer 0318-623000.

**Bij Panflex streven we naar een diverse werkomgeving. We zijn vastbesloten om gelijke kansen te bieden aan al onze medewerkers, ongeacht hun achtergrond, geslacht, leeftijd, etniciteit, religie, handicap of seksuele geaardheid. Wij geloven in het aannemen van getalenteerde individuen op basis van hun vaardigheden, ervaring en potentieel.