406 woorden
2 minuten leestijd

VP Super Grijs ventilatieslangen combineren lichtheid en flexibiliteit als geen ander

Ontdek de veelzijdige VP Super Grijs ventilatieslangen, ontworpen om aan al jouw ventilatiebehoeften te voldoen. Deze ongeïsoleerde slangen bieden een perfecte combinatie van lichtheid, flexibiliteit en duurzaamheid, waardoor ze ideaal zijn voor diverse toepassingen.

Veelzijdige toepassingen
Of het nu gaat om mechanische ventilatie in woningen, afzuig- en ventilatorslangen in industriële omgevingen, afzuigkappen in keukens, zuur- en veiligheidskasten, werkplaatsen, wasdrogers of garages, de VP Super Grijs slangen leveren uitstekende prestaties in elke situatie.

Deze slangen zijn gemaakt van hoogwaardig polyamide doek, dat een indrukwekkende sterkte en scheurbestendigheid biedt. Hierdoor kunnen ze langdurige trillingen opvangen zonder enige schade. In tegenstelling tot aluminium slangen zijn de VP Super Grijs slangen steviger en duurzamer, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor alle ventilatiebehoeften. 

Ontdek de vele toepassingen van Panflex's VP Super Grijs ongeïsoleerde ventilatieslangen, verkrijgbaar in handige 2, 5 of 10 meter stukken. Bij de 2 meter stukken worden 2 slangklemmen meegeleverd voor een eenvoudige installatie

Overmaatse diameter
Een van de opvallende kenmerken van de VP Super Grijs slangen is de overmaatse diameter van ongeveer 6 mm. Dit zorgt voor een eenvoudige installatie op ronde, ovale of vierkante aansluitstukken van roosters, ventielen of roosterplenums van luchtkanalen. Je kunt de slangen gemakkelijk op de gewenste lengte knippen, waardoor de installatie nog efficiënter wordt.

De VP Super Grijs slangen bieden ook unieke voordelen die zorgen voor optimale prestaties. De pvc-coating op het polyamide doek maakt de slangen chemisch resistent, waardoor ze bestand zijn tegen lasdampen en andere lichte chemische stoffen. Bovendien is de binnenzijde van de slangen verwarmd, wat resulteert in een volledig gladde afwerking. Hierdoor wordt de luchtstroom zo min mogelijk beïnvloed, wat bijdraagt aan een efficiënte ventilatie.

Of je nu een professional bent die op zoek is naar hoogwaardige ventilatieslangen voor industriële toepassingen, of een huiseigenaar die een betrouwbare oplossing nodig heeft voor ventilatie in huis, de VP Super Grijs slangen bieden de perfecte combinatie van kwaliteit, prestaties en installatiegemak. 

Gezond en veilig binnenklimaat
Bij Panflex staan we altijd voor je klaar om een gezond en veilig binnenklimaat te waarborgen. Met toewijding en innovatie hebben we gewerkt aan nieuwe assortimenten, zoals onze trots: de VP Super Grijs ongeïsoleerde ventilatieslangen, waarmee we de wereld voorzien van frisse en veilige lucht. 

We zijn niet alleen een producent en leverancier, maar ook een adviseur en kennispartner. We nemen graag de installateurs vanaf het begin mee in het verhaal, zodat ze zeker weten dat het systeem technisch haalbaar is en onderhoudstechnisch goed functioneert.
 

Nieuwsoverzicht