Operator/productiemedewerker

Panflex B.V. is fabrikant van ventilatie-, rookgas- & industriële slangen en hecht grote waarde aan het ontwikkelen en afleveren van betrouwbare kwaliteitsproducten. 

Vanaf 1 januari 2020 maakt Panflex B.V. onderdeel uit van een groep bedrijven waartoe ook Klemko Techniek B.V. en Maskate B.V. behoren en dit zijn twee gevestigde namen in de elektrotechniek. Vanuit de filosofie dat betere isolatie vraagt om betere ventilatie leveren wij via de groothandel aan de bouw en installateurs in Nederland. 

Wij zijn per direct op zoek naar een operator/productiemedewerker 

De operator/productiemedewerker is verantwoordelijk voor het gehele productieproces en is na een gedegen inwerkperiode in staat om zelfstandig, de diverse werkzaamheden te verrichten. 

Werkzaamheden: 

Vereiste kennis en kwaliteiten: 

Wat bieden wij jou? 

Geïnteresseerd? 

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van CV en korte motivatie. Je mag deze per mail sturen naar pz@klemko.nl, t.a.v. J. Dedden,  personeelszaken. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met de heer B. Willigenburg via telefoonnummer: 0318-623000. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

**Bij Panflex streven we naar een diverse werkomgeving. We zijn vastbesloten om gelijke kansen te bieden aan al onze medewerkers, ongeacht hun achtergrond, geslacht, leeftijd, etniciteit, religie, handicap of seksuele geaardheid. Wij geloven in het aannemen van getalenteerde individuen op basis van hun vaardigheden, ervaring en potentieel.