USP Uniek verkoopvoorstel 10%

Scholenbouw

SCHONE LUCHT IS ESSENTIEEL

De laatste paar weken hebben Nederlandse scholen in een korte tijd veel moeten leren over goede ventilatie. Om zo snel een overzicht te krijgen van alle mogelijkheden en oplossingen is geen kleinigheid. Daar wil Panflex u graag bij helpen.

Bacteriën in het binnenklimaat

De maatregelen rondom het coronavirus maken veel mensen op urgente wijze duidelijk hoe snel bacteriën en virussen zich door de lucht kunnen verspreiden. Hoewel er nog volop onderzoek wordt gedaan naar de verspreiding van het coronavirus door ventilatiesystemen, is het al lang bekend dat verschillende bacteriën in vochtige lucht kunnen groeien.

Scholen, kantoren en ziekenhuizen kwetsbaar

Een mens produceert per uur 30 á 40 gram vocht. Dat is al gauw 1 à 2 liter vocht per persoon per dag. Dus in ruimtes waar veel mensen verkeren is een goede ventilatie van belang om het vocht in de ruimte af te voeren. Want vocht kan schimmelvorming veroorzaken en is de oorzaak van allerlei aandoeningen en ziektes. Door het aanbrengen van een antibacteriële coating in onze flexibele ventilatieslangen, die is gebaseerd op de zuiverende werking van nanozilverdeeltjes, zorgt de slang zelf voor een schonere lucht zonder bacteriën en schimmels. Het gebruiken van nanozilver is veilig, gezond en volledig ecologisch. Het is niet giftig, heeft geen geur en geen schadelijke effecten op het milieu.