USP Uniek verkoopvoorstel 10%

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw beslaat alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben, zoals de gebouwen om in te werken zoals fabrieken, kantoren, scholen en opslagruimtes. Of gebouwen voor commerciële dienstverlening zoals winkels en garages. Verzorgingsinstellingen zoals ziekenhuizen. En recreatievoorzieningen zoals bioscopen, vakantieoorden en sportgebouwen. Maar natuurlijk ook nutsvoorzieningen zoals energiecentrales en rioolwaterzuiveringsinstallaties.

Voor het bouwen, onderhouden of renoveren van deze gebouwen worden vaak architecten, ingenieurs, projectbureaus en onderaannemers ingeschakeld, zodat deze projecten planmatig kunnen worden voorbereid en uitgevoerd.

PANFLEX EN UTILITEITSBOUW

Voor het ventileren en verwarmen van utiliteitsprojecten zijn ook flexibele slangen nodig voor het afvoeren van rookgassen en het ventileren van de gebouwen. Onze adviseurs kunnen met u meedenken en de producten op maat laten maken wanneer nodig. Dus in afwijkende diameters of specifieke rollengtes. Verschillende materiaalcombinaties, maar ook in bulkverpakkingen. Precies genoeg voor elke fase van het project.

Binnenkort starten wij ook met het bouwen van een BIM-bibliotheek, zodat in de werk-voorbereiding en in de calculatie alle fysische en functionele kenmerken van onze producten beschikbaar zijn.