384 woorden
2 minuten leestijd

Koel blijven met Panflex WTW slang voor de Vincent

Een gezond binnenklimaat is tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren. De luchtkwaliteit binnenshuis kan namelijk een enorme impact hebben op onze gezondheid. Om deze reden zijn er veel verschillende warmtepompen ontwikkeld die ervoor zorgen dat de lucht in huis goed geventileerd wordt en van goede kwaliteit blijft.

De Vincent
Een van deze warmtepompen is de Vincent van ITHO Daalderop. Deze Vincent is een lucht/water warmtepomp die voorzien kan worden van een MV box voor toevoer. Dit systeem, verkrijgbaar in de varianten V45 Combi (verwarmen, koelen en warm tapwater) en V45 Hybride (alleen verwarmen), past perfect in zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Om koude lucht van dit systeem te verplaatsen, is de Panflex geïsoleerde WTW slang een ideale oplossing.

De ideale combinatie
Deze WTW slang (301.250.10.01) heeft een diameter van 250 mm en een lengte van 10 meter. De slang is goedgekeurd door ITHO Daalderop voor gebruik bij de aansluiting van de Vincent. Dankzij de thermische isolatie is de slang geschikt voor het verplaatsen van koude lucht van de Vincent. De VP Super binnenslang is dampdicht, waardoor vocht niet kan doordringen tot de isolatiewol. Dit zorgt ervoor dat de slang uitstekend bestand is tegen vocht en vochtige lucht.

Een perfecte aansluiting
Bij het aansluiten van de WTW slang is het belangrijk om rekening te houden met enkele adviezen. Zo wordt aanbevolen om zowel de aanzuig als afblaas flexibel aan te sluiten van 0,5 meter tot maximaal 1 meter. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de slang goed damdicht wordt aangesloten op de vaste buis of dakkap. Door deze instructies op te volgen, wordt de beste werking van het ventilatiesysteem gegarandeerd.

Snel aan de slag: uit voorraad leverbaar
Gelukkig is de Panflex geïsoleerde WTW slang direct uit voorraad leverbaar. De WTW slang ligt bij Technische Unie, Rensa en Wasco op voorraad, wat zorgt voor een snelle en gemakkelijke aanschaf.

Gezond en veilig binnenklimaat

Bij Panflex staat een gezond en veilig binnenklimaat voorop. De Panflex geïsoleerde WTW slang is daarom een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een ventilatiesysteem dat bijdraagt aan een gezonde leefomgeving. Door de isolatie en dampdichtheid van de slang kan vocht geen invloed hebben op de kwaliteit van de lucht in huis. Zo kunnen bewoners genieten van een aangenaam binnenklimaat, wat bijdraagt aan hun welzijn en gezondheid.

Bekijk WTW slang
 

Nieuwsoverzicht